Web Design

Als jij je focust op je core business, bouwen wij je website.

Intake & Take off

Jouw website is veel meer dan alleen een online visitekaartje. Daarom mag een uitgebreide intake niet ontbreken. Na het intakegesprek hebben wj een beeld van wie jij bent en wat je wilt uitstralen.
 

Content & Visuals

Een goede website is een website die verkoopt, overtuigt en informeert. Een bezoeker moet direct zien wat jij doet en wat je te bieden hebt. Het draait tenslotte om de bezoeker. De content is helder en concreet en de visuals versterken de tekst en lay-out.
 
 

Realisatie

Vóór de eigenlijke ontwikkeling je website begint, maken wij een duidelijke planning. Van start tot de oplevering is de realisatie gepland. Tijdens het bouwproces houden we jou op de hoogte van de voortgang. Bovendien laten we je tussentijds de vorderingen zien. Want wij vinden het belangrijk dat jij betrokken wordt bij de realisatie van jouw website.
 

Oplevering

Bij de oplevering van je website geven wij je uitleg over het CMS (Control Management Systeem) zodat je de volledige controle over de inhoud van jouw website hebt. Het maakt het heel eenvoudig om jouw website te updaten. Ook kunnen meerdere personen de inhoud van je website bijhouden en publiceren.
 
 

Portfolio

Gratis Webcheck
Future Business Lab bied je een gratis Webcheck aan. Aan de hand van een checklist stellen wij jouw adviesrapport samen. In dit adviesrapport krijg je duidelijkheid over de sterke- en verbeterpunten van jouw website.
Je krijgt inzicht en kunt wenselijke verbeteringen aanbrengen.
Website onderhoud

Heb je incidenteel een verzoek om je website te updaten of aan te passen, dan staan wij ook voor je klaar.

Buttons Design : €29,95 (vraag naar de voorwaarden en examples via het contactformulier)
Customized Visual Design: €15,00 per afbeelding
Zoekopdracht: voor het leveren van rechtenvrije afbeeldingen voor jouw website. Bij plaatsing op je website: €10,00 per afbeelding, naast eventuele kosten voor aanschaf afbeelding.
SEO per pagina €20,00
Overige werkzaamheden €65 per uur

Onderhoudspakket voor jouw website

We ondervinden dat bedrijven tijd te kort komen om ook nog periodiek aanpassingen aan hun website/shop te verrichten. En daarnaast wil je je focus bewaken en je richten op je business. En logisch ook!

Future Business Lab biedt daarom een onderhoudscontract aan voor de duur van 12 maanden.

Voordelen met een onderhoudscontract van Future Business Lab.

Een onderhoudspakket biedt jou de mogelijkheid om met lagere tarieven te werken wat direct weer een besparing in tijd=geld oplevert. Jij weet precies waar je aan toe bent. Een goedkope oplossing om de kwaliteit van jouw website te waarborgen.

 

Share This