Video Design

“Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell”

Geef je bedrijf een eigen identiteit

Wie ben je en wat wil jij overbrengen?

Geef je bedrijf meer kleur

Kan jouw bedrijf een boost gebruiken?
Future Business Lab produceert de volgende video’s:
I

Aftermovie

Een aftermovie is zeer geschikt om een feest of evenement te promoten. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Met een reden: binnen enkele minuten krijgen kijkers een ‘sexy’ beeld van een presentatie, event, festival óf netwerkdag.

Dat maakt de aftermovie onmisbaar binnen evenementenmarketing. Ook voor particulieren maakt de lange houdbaarheid aftermovies interessant om vaker te publiceren. Bovendien zorgt Facebook ervoor dat videocontent de hoogste prioriteit krijgt in zijn algoritme, waardoor deze contentvorm het hoogste organische bereik zal behalen.

I

Animatievideo

Niet elk product, dienst of boodschap is even spannend in beeld te brengen. Dan is het inzetten van een animatiefilm effectief. Door een animatie wordt jouw boodschap of product ineens een stuk interessanter. Op een krachtige, heldere en aantrekkelijke manier kunnen wij de kijker de boodschap overbrengen.
I

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsfilm laten maken door Future Business Lab is een manier om uw verhaal te vertellen. Kijkers kunnen snel een beeld vormen van jouw bedrijf en jij kunt ze efficiënt informeren over de laatste ontwikkelingen en technieken binnen jouw bedrijf. Het maken van een bedrijfsfilm is prima voor externe communicatie. Jij maakt niet alleen de eerste goede indruk, maar je komt ook professioneler over.
I

Call to Action

Een call to action in je video is een oproep aan kijkers om iets te doen. Bijvoorbeeld: “download nu mijn gratis e-book”, of “stem op ons en maak kans op prachtige prijzen”. Door de call to action wordt de kijker aangespoord om iets te doen.
I

Promotievideo

Future Business Lab maakt toffe promotiefilms met effect. Een promotiefilm komt het dichtst in de buurt van een commercial en doet het meest denken aan een bedrijfsfilm. Met als verschil dat je in een promotiefilm niet jouw bedrijf, maar een product, service of dienst in de spotlight zet.

Wil je een promotievideo waar iedereen over praat? Eén die jouw merk eruit laat springen tussen de grote hoeveelheid aan online content waar we iedere dag aan blootgesteld worden?

Op je website, social media, YouTube, in een e-mailing of nieuwsbrief is jouw video te plaatsen. Ervaar hoe we jouw verwachtingen waarmaken en vraag ons naar de mogelijkheden.

I

Trailer

Een trailer is perfect voor het aankondigen van events, voor het samenvatten van jouw boodschap in een korte snack op social of voor het triggeren van een bepaalde doelgroep. Een trailer kan op zichzelf staan of is een korte intro van een langere video. Een perfecte manier om een aftermovie of de interesse voor een event extra kracht bij te zetten.

Een trailer laten maken is relatief eenvoudig, als je de juiste beelden hebt en de goede storyline hebt. Bij Future Business Lab maken we van bijna iedere video een korte trailer. Niet alleen omdat we het zelf zo leuk vinden, maar vooral omdat trailers het op social media enorm goed doen.

I

Videoblog

Videoblog of Vlog is méér dan een online videoboodschap! Je kunt in een videoblog vertellen wat er zich in jouw persoonlijke of zakelijke omgeving heeft voorgedaan of gaat gebeuren. Denk hier bijvoorbeeld aan: de uitbreiding van jouw dienstenaanbod of het presenteren van jouw nieuwe opdracht aan jouw publiek. Er zijn tal van onderwerpen die jouw publiek kunnen interesseren en zodoende jouw bedrijf meer zichtbaarheid kunnen geven.

Videokanaal

Video heeft een zeer belangrijke rol ingenomen op internet. Iedereen bekijkt wel eens video op internet. Daarbij wordt men name gebruik gemaakt van videosites en -zoekmachines als YouTube, Vimeo en Google Video, maar ook de social media platforms, zoals Facebook, Twitter en Instagram zijn zeer in trek, als het om plaatsen, delen en ook bekijken van video’s gaat.

Ook uw potentiële klant zoekt op deze manier. Als bedrijf wil je natuurlijk als eerste gevonden worden. Maar hoe kun je dit bewerkstelligen?

Het starten van een YouTube-kanaal waarop jij de video’s kunt plaatsen is de eerste stap. Kan jij hulp gebruiken bij met het starten van een eigen videokanaal? Future Business Lab helpt je graag verder!

Social Media Marketing

Uit cijfers van Facebook blijkt dat livestreamen kijkers aanspreekt. Ten opzichte van reguliere video wordt er drie keer langer naar live content gekeken. Ook reageren mensen sneller op live video’s en kijkt 1 op de 5 personen regelmatig naar video’s. Opvallend is wel dat mensen meer betrokken zijn bij live video’s dan video’s die eerder zijn opgenomen en achteraf worden geplaatst. Dit maakt een live video een aantrekkelijke tool binnen een campagne. Volgens een onderzoek van Cisco zal het livestreamen van video’s vooral op mobiele apparaten alleen nog maar meer gaan toenemen.

Het gebruik van Facebook Live heeft als voordeel dat alle kijkers geregistreerd zijn. Dit betekent dat Facebook veel data en informatie over het kijkgedrag heeft, wat weer interessant is voor adverteerders. Daarnaast geeft Facebook in zijn algoritme de voorkeur aan livestreams. Dit zal er automatisch voor zorgen dat meer mensen jouw live video zullen zien dan wanneer je een normale post plaatst. Een mooie manier voor meer organisch bereik via Facebook dus.
bron: frankwatching.com

Online scoren met je video?

 
Opdrachtgevers

Een vlog maken
Vloggen is razend populair. Niet zo gek, het kijken naar beeldmateriaal is minder inspannend dan het lezen van tekst. En dus de perfecte manier om jouw doelgroep, en dus klanten, te bereiken. Ga mee met de tijd en gebruik een vlog. Kijk hieronder voor de mogelijkheden die Future Business Lab je aanbiedt.
De bovenstaande prijzen gelden voor Vlogs. De tarieven voor overige video’s zijn divers en afhankelijk van jouw wensen.
Vanaf €395 produceren wij jouw customized video.
De opbouw van de kosten zijn afhankelijk van je wensen en de onderstaande factoren.
Duur video
Intro en outro mogelijkheden
Ondertiteling
Special effects
Voice Over
Audio
Gebruik bumpers
Gebruik layers
Aantal camera opstellingen
Locatie
Aantal draaidagen
Inzet acteur(s)

We hebben altijd zin in een kennismaking en gaan graag voor jou aan de slag!

 

 

Share This